Vårkonsert 2003 – KV-musikken møter Brazz Brothers

Tid: 02. mars
Sted: Kongsberg Kino
Dirigent: Morten Brenne
Konferansier:
Gjester: Brazz Brothers

Vårkonserten dette året hadde tittelen ”KV-musikken møter Brazz Brothers” og som det framgår av tittelen hadde vi altså denne gangen ”tatt med oss” ikke helt ukjente størrelser på scenen. Dette var et prosjekt korpset hadde drømt om å realisere i lang tid.

KV-musikken har i mange år hatt som mål å vise publikum at korpsmusikk kan være mye mer enn overturer på konserter og marsjer i gata 17. mai. Skal vi klare dette synes vi det skal gjøres ordentlig og profesjonelt. Noen ganger synes vi det er riktig og viktig – ikke minst for korpsets utvikling – å trekke inn eksterne krefter for å løfte korpset litt ekstra.

Konserten ble et resultatet av et samarbeid hvor korpset spilte sammen med Brazz Brothers i arrangementer som ”brødrene” har gjort for korpsbesetning. Og her var det stoff som ikke akkurat forbindes med janitsjarkorps.

Se anmeldelse fra LP her.

Program

Første avdeling:

KV-musikken

Andre avdeling:

Brazz Brothers

Tredje avdeling:

KV-musikken og Brazz Brothers