Kirkekonsert 2006

Tid: 01. oktober
Sted: Kongsberg Kirke
Dirigent: Lars-Thomas Holm
Organist: Kristin Wahl Flatland

Det var nå 5 år siden korpset sist hadde en konsert i Kongsberg kirke, og med ny dirigent og klassisk vridning på programmet var det naturlig å igjen invitere til kirkekonsert. Det ble arbeidet svært mye med klang og musikalsk tolkning før denne konserten, og det inspirerte korpset til å våge musikalske utfordringer.

Programmet inneholdt blant annet musikk av Prokofieff (fra balletten Romeo og Julie), Stravinskij (fra Ildfuglen) og Knut Nystedt (Entrata Festiva). Sammen med kirkens nye organist, Kristin Wahl Flatland spilte korpset den vakre Lux Aurumque av Erik Withaker. Det ble også gjenhør med vår dyktige solokornettist Inger Marie Holm Røed. Hun spilte Sommerstemning av Oscar Borg.

Se anmeldelse i LP her.

Program

 • Festmusik der Stadt Wien
  av Richard Strauss.
 • Ciacona i E-moll, orgelsolo: Kristin Wahl Flatland
  av Dietrich Buxtehude
 • Sommerstemning, på kornett: Inger Marie Holm Røed
  av Oscar Borg
 • Romeo og Julie, utdrag
  av Sergei Prokoffief
 • Amazing Grace
  av Frank Ticheli
 • Chaconne fra første suite
  av Gustav Holst
 • Anthem fra Chess, på voksl: Gunnar Weseth
  av Andersson/Ulvæus/Rice
 • Entrata Festiva
  av Knut Nystedt
 • Lux Aurumque, med korps og orgel
  av Erik Whitacre
 • Ildfuglen
  av Igor Stravinskij