KV- musikken har invitert med seg Brazz Brothers til konsert i musikkteatert. Stikkord for konserten er KLANGSULT og RYRMETØRST.

Brazz Brothers består av to brødrepar på messinginstrumenter. Jan Magne Førde spiller trompet og flygelhorn, hans bror Helge Førde spiller trombone. Runar Tafjord spiller waldhorn og broren Stein Erik Tafjord spiller tubaen. Disse fire har tatt med seg Kenneth Ekornes på trommer og alt som kan lage rytme, og Kåre Nymark jr. på trompet og flygelhorn.

KV -musikken stiller med sin faste besetning, og denne gangen får vi teste våre evner til frihet i rammer og spennende klangbilder i et mylder av rytmer og kaos.

Brazz Brothers er ikke ukjent for byens barn og unge, de er kjente fjes både i jazzworkshop og mange har møtt de via skolekonsertene. Det er spennende for oss voksne å få være med å leke og utfordre oss på andre måter. Dette håper vi vil smitte over til publikum og at det blir en fengende og fasinerende konsert for alle!

Kveldens dirigent er Morten Brenne.

VELKOMMEN TIL MUSIKKTEATERET LØRDAG 16. FEBRUAR.