Høstkonsert med KingClarinet og KV-musikken

Denne høsten står jazz i fokus for KV-musikken. 24. november blir det konsert i Musikkteateret og sammen med korpset kommer KingClarinet- Felix Peikli.

Han er født og oppvokst i Norge, men har vært store deler av sin artistkarrière i USA. Har du ikke hørt navnet tidligere, er det bare å merke seg det!

Felix Peikli startet å spille i korps i Oslo da han var 8 år, og bestefars album av  Benny Goodman ga han kjærligheten til jazzen. Han har studert musikk ved Berklee College of Music.  Han har bodd flere år i New York og spilt sammen med artister som Wayne Shorter, Ralph Peterson jr og Marcus Miller.

I det siste har King Clarinet også spilt på norske scener, som Herr Nilsen og i Kulturkirken JAKOB. Han har blant annet spilt sammen med Norwegian Jazz Orchestra.

Felix er tilbake i Norge,  dette er kanskje første gang du hører om han, men det blir helt sikkert ikke den siste!

 

Det er med glede og spenning KV- musikken skal spille sammen med Felix Peikli. Konserten vil bestå av kjent jazz og noe ikke så kjent jazz og noen stykker bare med korpset.

Vi gleder oss til en hyggelig jazzkveld i Musikkteateret 24. november kl 1600

 

Ønsker du å høre deg litt opp på hva Felix Peikli har gjort og gjør, har han utgivelser som blant annet Royal Flush og It`s Showtime.